BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAKM’nin üst katında restoran açılıyor----

AKM’nin üst katında restoran açılıyor

AKM’nin üst katında restoran açılıyor
31 Mayıs 2022 - 08:11 www.finansgundem.com

İstanbul'da Taksim Meydanı'nda bulunan opera, bale, tiyatro, konser ve kongre amacı ile kullanılan içinde bir sergi salonu ve sinema da bulunan yapıya bir de restoran ekleniyor.



İlk defa 1969 yılında dünyanın dördüncü büyük sanat merkezi olarak hizmete giren bina, Türkiye’de Cumhuriyet döneminin simge yapılarından biri. Atatürk Kültür Merkezi (AKM), 2008’den 2018'e kadar kapalı kaldı ve Şubat 2018'de yenisinin yapımı için yıkıldı. Yeni yapılan bina ise 29 Ekim 2021 tarihinde açıldı.

Her dönem İstanbul'un kültür-sanat hayatına büyük değer katan AKM, yakında şehrin yeme-içme kültürüne de ev sahipliği yapacak! Bülent Cankurt Sabah’taki köşesinde AKM'nin en üst katında, İstanbul mutfağının aynası olacağı bir restoran açılacağını yazdı. Restoran aralık ayında ufaaliyeti geçeceğini de belirten Cankurt, “Restoran, sektörün önemli isimi ve aynı zamanda TURYİD (Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği) Başkanı olan Kaya Demirer ile birçok ünlü restoranı bünyesinde bulunduran büyük bir grubun iş birliğiyle açılacakmış. Konsepti ise İstanbul olacakmış” şeklinde detayları da paylaştı.

AKM'nin ziyaretçi sayısı 115 bini aştı

Taksim AKM'sine kavuşuyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)