BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti olarak seçime hazırız----

AK Parti olarak seçime hazırız

AK Parti olarak seçime hazırız
19 Nisan 2018 - 11:54 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim kararı sonrası hem bakanlar, hem vekiller hem de parti kurmaylarıyla bir araya geldi

AK Parti'de sıcak saatler.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim kararı sonrası bakanlar ve milletvekilleriyle bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklama yapıyor. Ünal, "Bugün yapılan toplantıların ardından kararlar verilip süreç başlatılacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün seçim tarihini 24 Haziran 2018 olarak açıkladı. Açıklamanın hemen ardından vekillere Genel Merkez'den mesaj gönderildi ve "Bu sabah saat 11:00'de Genel Merkez'de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Baskanlığında yapılacak kahvaltılı toplantıya katılmanız önemle rica olunur" denildi. Bu sabah vekiller toplantı için Genel Merkez'e geldi. İlk programda 50 vekilin toplantıda olması hedefleniyordu ancak erken seçim kararının ardından toplantıya tüm milletvekilleri ve parti kurmaylarının katılması yönünde karar alındı.Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın neden 24 Haziran'da seçime gidildine dair konuşma yaptığı öğrenildi. Toplantıya ilişkin AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklama yaptı.

BUGÜN SÜREÇ BAŞLIYOR

Bugün yapılacak toplantıların ardından süreç başlıyor" diyen AK Parti sözcüsü Mahir Ünal'ın açıklamalarının satır başları şöle: Siyaseten seçim havası oluştuğunda buna bigane kalmamız düşünülemez. 65 gün sonra seçime gidiyoruz. AK Parti olarak her seçim arefesinde tekrar seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı başlatırız. AK Parti olarak her şekilde seçime hazırız. Bu seçimin diğer seçimlerden bir farkı var. Çünkü bu seçim cumhurbaşkanlığı ile milletvekili seçimlerinin bir arada gelişeceği, artık seçim beyannamelerinin bizzat cumhurbaşkanı adayı tarafından ilan edilecek bir süreç oluşturuyor. Şu anda Sayın Genel Başkanımızın başkanlığında cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi çalışmaları için uyum üst komisyonu çalışmaları başladı. Nihai çalışmalarımızı 19 Nisan'da Sayın Cumhurbaşkanımıza sunacağız demiştik. Sayın Cevdet Yılmaz'ın sunumuyla bu toplantı başladı.bugün yapılacak toplantıların ardından süreç hemen başlayacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)