BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'den seçim açıklaması----

AK Parti'den seçim açıklaması

AK Parti'den seçim açıklaması
29 Mayıs 2014 - 14:49 www.finansgundem.com

Partisinin Ağrı İl Başkanlığı'nda yapılan basın toplatısında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Aydın, çarpıcı açıklamalarda bulundu

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ve AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, partilerinin Ağrı il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, yenilecek seçimlerle ilgili konuştular. Aydın, seçimlerin neden iptal edildiğine ilişkin çarpıcı açılamalarda bulundu. Aydın, AK Parti'nin öne geçmesi üzerine BDP'nin 'yırtık çuval' iddiasını ortaya attığını savundu.

OYLARIN TAMAMI SAYILMADI MI?

Haluk İpek, oyların 15 kez sayıldığı yönündeki iddiaların kesinlikle doğru olmadığını belirterek, "İtiraz üzerine seçim iptal edilmiştir. 196 sandığın tamamı dahi sayılmamıştır. Özellikle rakiplerimiz 'Sandıklar 15 kez sayıldı' diyor, bu mümkün değil. İtiraz edildikten sonra 196 sandık bir kere bile sayılmadı. 24'üncü sandığa geldiğinde o yırtık çuvallardan sonra sayım durdurulmuştur" diye konuştu.

ORTAM GERİLMESİN ÇAĞRISI

Seçimi bir demokratik katılım olarak gördüklerini vurgulayan İpek, "Temiz, düzgün, Ağrı'daki halk iradesinin sandığa iyi bir şekilde yansıması için burada AK Parti olarak gayret ediyoruz. Herkesin buna gayret etmesi gerekiyor. Seçimi germemeleri lazım" ifadelerini kullandı.

'BDP KENDİSİNİ YIRTIK ÇUVALA KOYDU'

Bir gazetecinin, "Seçim torbaları polis koruması altındadır. Torbaların yırtılmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı mı" yönündeki soruya yanıt veren AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın şunları söyledi:

"Bu yırtık çuval olayı sandık esnasında yok, daha sonra da yok. Sayımlar başlandığı andan itibaren 24. sandığa geldiğimizde, AK Parti farkı kapatıp, 6 oy öne geçiyor. Bu sayımlar devam etse AK Parti açık farkla bu seçimin kazananı olacak. Çok açık ve net. Onu gördüler. O an itibarıyla yırtık çuval çıktı ortaya. BDP kendisi yırtık çuvalı ortaya koydu ve bu yırtık çuvalı gerekçe göstererek, seçimin iptalini istedi. Madem böyle bir yırtık çuval varsa madem BDP bundan şüphe duyuyorsa aslında BDP'nin suç duyurusunda bulunması gerekmez miydi? Çünkü yırtık çuvalı kendileri ortaya çıkardı. Bu bir mizansenin, oyunun bir parçası olabilir. Bilemiyoruz. Madem böyle bir yırtık çuval daha önce yoktu, ne zaman ortaya çıkıyor AK Parti öne geçtikten sonra."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)