BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriAhşap banka kartı fikrine 1 milyon sterlin yatırım----

Ahşap banka kartı fikrine 1 milyon sterlin yatırım

Ahşap banka kartı fikrine 1 milyon sterlin yatırım
21 Ekim 2020 - 12:44 www.finansgundem.com

Çevre dostu arama motoru Ecosia, gelirlerinden elde edilen kârı yeniden ağaçlandırma programlarına aktaran ahşap ödeme kartı TreeCard'ın %20 hissesine 1 milyon sterlin yatırım yaptı

TreeCard; kullanıcıların harcamalarını takip etmelerini, faturaları arkadaşlarıyla paylaşmalarını ve harcamalarının sonucunda kaç ağacın dikildiğini izlemelerini sağlayan bir uygulamaya sahip. Mastercard altyapısıyla çalışan kart ayrıca çip/pin desteği, temassız işlem ve mobil ödeme gibi bir dizi fonksiyonu da içeriyor. 
TreeCard’ın Kurucu Ortağı Jamie Fox konu hakkındaki görüşlerini “En az 100 bin abone kazanmayı planlıyoruz. Bu sayede 6 milyon ağacın dikimini finanse edeceğimizi düşünüyoruz. TreeCard’ı, dünya çapındaki kullanıcılardan alacağımız ilgi ve kayıtlara göre önümüzdeki on iki ay içinde ABD'de ve bir dizi AB pazarında piyasaya süreceğiz.” sözleriyle dile getiriyor.

Yapılan planlamalara göre TreeCard’ın ahşap banka kartlarıyla yapılan her 60 dolarlık harcama bir ağaç dikimi anlamına geliyor. Ecosia, Aralık ayında ilk kart gönderimlerini başlatmayı planlıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)