BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAdnan Polat arazi arıyor----

Adnan Polat arazi arıyor

Adnan Polat arazi arıyor
25 Kasım 2013 - 16:11 www.finansgundem.com

İddialara göre ünlü işadamı Adnan Polat, Piyalepaşa bölgesiyle yakından ilgileniyor ve arazi topluyor

Adnan Polat, hem Galatasaraylıların hem de iş dünyasının yakından tanıdığı bir isim. 1976 yılında Polat İnşaat’ta işe başladı. 1981 yılından itibaren Polat  Holding’in Sanayi Grubu’nun yönetimini üstlendi. Polat, bu süre içinde Sanayi Grubu’nu yeniden yapılandırarak uluslararası boyuta getirdi. 1992-1996 yıllarında dört yıl süre ile Galatasaray Başkanlığı yapan Adnan Polat, 2008 yılında da Galatasaray Spor Kulübü Başkanı oldu. Polat bu dönemde işlerine yeterince vakit ayıramayacağı gerekçesiyle İbrahim Polat Holding ve diğer grup şirketlerindeki görevlerinden ayrılmıştı.
Başkanlık sonrasında ise ağırlıklı olarak enerji sektöründe yatırımlara odaklandı. Holding ve bağlı şirketlerin birçoğunun yönetiminde halen ismi geçmiyor. Sadece geçen yıl babası ve kardeşi ile ortak kurduğu Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Bu da gösteriyor ki, Polat, Piyalepaşa bölgesiyle yakından ilgileniyor ve arazi topluyor. En son aldığımız duyuma göre, Polat, Piyalepaşa’daki Kastelli İş Merkezi olarak bilinen dört blok  halindeki binayı almak için hak sahipleriyle görüşmeler yapıyormuş. Banker Kastelli olarak bilinen Cevher Özden’in  yaptığı binalar yedişer katlıdır. A Blok’u Delta Petrol uzun yıllar merkezi olarak kullanmış, iki yıl önce de satmıştı.  Bu arada Adnan Polat, geçen hafta ise tek başına yeni bir şirket kuruluşu daha gerçekleştirdi. 100 bin TL sermaye ile kurulan AP Yönetim Danışmanlık A.Ş. unvanlı şirketle özellikle yurt dışından gelecek olan yatırımcılara danışmanlık yapacakmış. Adnan Polat’ın baba mesleği inşaatta da yeni projeler kovaladığını duyduk… (PARA)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)