BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da 70'lik teyzenin maaşını çaldılar----

Adana'da 70'lik teyzenin maaşını çaldılar

Adana'da 70'lik teyzenin maaşını çaldılar
13 Aralık 2013 - 09:19 www.finansgundem.com

Fotokopiyle çoğaltılmış dolarları kullanarak iki kadının emekli maaşını çaldıkları iddia edilen 2 zanlı yakalandı

Fotokopiyle çoğaltılmış dolarları kullanarak "Zarfçılık" yöntemi ile kandırdıkları iki kadının emekli maaşını çaldıkları öne sürülen 2 şüpheli yakalandı.
Merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı'ndaki banka şubesinden, babalarından kalan emekli maaşını çektikten sonra evlerine gitmek için bankadan çıkan Türkan Aksoy (50) ve Fahriye Özgün (70), yolda buldukları çoraba sarılmış parayı çantalarına koydu.
Kadınları takip eden iki şüpheliden biri, Aksoy ve Özgün'ün yanına gelerek, olayı gördüğünü söyleyip, paranın bir miktarını istedi. Bu sırada diğer şüpheli de para kaybettiği bahanesiyle kadınların yanına geldi.
Yerde para bulup, bulmadıklarını sorduğu ve olumsuz yanıt aldığı kadınlara çantalarını açtıran şüpheli, fotokopi ile çoğaltılmış dolarlarla birlikte fark ettirmeden kadınların maaşını da alarak uzaklaştı.
Çantalarındaki 2 bin 500 liranın çalındığını anlayan kadınların durumu polise bildirmesi üzerine olay yeri yakınındaki yaklaşık 30 güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin Meftun A. (36) ve Mustafa A. (37) olduğunu belirledi.
Dolandırıcılık suçundan kaydı bulunan zanlılardan Meftun A. Sarıçam Mahallesi'nde, Mustafa A. ise Uçak Mahallesi'nde yakalandı.
Emniyet Müdürlüğü'ndeki yüzleştirmede kadınların teşhis ettiği şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)