BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinABD'de 1 milyar dolarlık dev ikramiye----

ABD'de 1 milyar dolarlık dev ikramiye

ABD'de 1 milyar dolarlık dev ikramiye
23 Mart 2024 - 15:23 www.finansgundem.com

ABD’de Mega Millions şans oyununda ikramiye tutarı 1 milyar doları aştı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Mega Millions isimli şans oyununu 8 Aralık’tan bu yana kazanan çıkmadı. Altı rakamı bilenin büyük ikramiyeyi aldığı oyunda cuma akşamıda bilen çıkmayınca tutar 1,1 milyar dolara kadar çıktı.

Üç aydan fazla bir süredir ve 30 çekiliştir altı rakamı bilen çıkmıyor. Bu nedenle ikramiye de her geçen hafta daha da yükseldi.

Son çekilişte 977 milyon dolarlık ikramiyeyi de kazanan çıkmayınca ödül 1,1 milyar dolar oldu. Altı rakamı bilen olursa, 1,1 milyar dolar ödülü almak için iki seçeneği var. Birincisi ikramiyeyi 30 yıllık bir süre içinde alabilir. İkincisi ise peşin olarak tercih edebilir.

İkinci seçenek tercih edilirse vergiler düşürüldüğünde kazanana 525,8 milyon dolar kalacak. Eğer bir dahaki çekilişte kazanan çıkarsa, Amerikan tarihindeki en yüksek sekizinci ikramiyeyi evine götürmüş olacak.

ABD’deki bir diğer şans oyunu Powerball'da da ödül 750 milyon dolara çıktı. Kazanan ikramiyeyi nakit olarak almak isterse 357,3 milyon doların cebine koyacak.

Avrupalı bankalar ikramiyeleri kesti

 

Emeklilerin 3 bin liraya yükselen bayram ikramiyesi Resmi Gazete'de yayımlandı

 

Büyük ikramiyeyi kazandı, 1 ay sonra fark etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)