BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBüyük ikramiyeyi kazandı, 1 ay sonra fark etti----

Büyük ikramiyeyi kazandı, 1 ay sonra fark etti

Büyük ikramiyeyi kazandı, 1 ay sonra fark etti
02 Mart 2024 - 23:43 www.finansgundem.com

ABD’de Game MegaBucks isimli piyangoda şansını deneyen 68 yaşındaki emekli şahıs, bir ay sonra kontrol ettiği biletine 8.4 milyon dolarlık büyük ikramiye isabet ettiğini ettiğini görünce şoke oldu

ABD’nin Oregon eyaletinde yaşayan emekli bir adam, piyango biletini tam 1 ay sonra kontrol edince büyük ikramiyeyi kazandığını geç öğrendi.

68 yaşındaki emekli David Schultze, Oregon'daki Game MegaBucks'ta kazanan numaraların açıklanmasından bir ay sonra 263 milyon TL’lik (8,4 milyon dolar) büyük ikramiyeyi talep etti.

24 Ocak’ta açıklanan ikramiyenin sonuçlarını 23 Şubat’ta kontrol eden Schultze, kazancını almak için piyangonun Wilsonville ofisine gelmeden önce hafta sonunu şokta geçirdiğini söyledi.

Şanslı adam, piyango yetkililerine yatırım yapmayı planladığını ve savurganlık yapmayı düşünmediğini söyledi. Yalnızca "büyük ikramiyenin yükseldiğini" gördüğünde oynadığını ekledi.

Kurallara göre Oregon sakinlerinin piyango ödülünü almak için bir yıla kadar süreleri var. Yani ödülünü nakde çevirmek için bir aydan fazla beklemesine rağmen Schultze'nin parasını almak için hala bolca vakti bulunuyordu.

Schultze'nin galibiyetinin ardından Game MegaBucks sıfırlandı ve ikramiye şu anda 78 milyon TL (2,5 milyon dolar) seviyesinde bulunuyor.

Emekli ikramiyesi 3 bin lira

 

Emekli ikramiyeleri Meclis gündeminde

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • M.r03 Mart 2024 12:31

    Bizdeki ikramiyelere helale haram diyen yobazlar halktan toplanan cekilişlerin nasıl dolaylı çalınıp nerelerde kullanıldığını gerçek sahiplerine neden verilmediğini cıkartılmadını nedense hiç sorgulamazlar sürekli haram diye diye algı yaparlar devletin gerçekten varolan en büyük hayır kurumuna toprakta nasıl yatacaklar

  • Game03 Mart 2024 10:13

    Hristiyanlarda ikramiye düzgünlüktür umuttur özgürlüktür doğruluktur dürüstlüktür ümittir paylaşmaktır dünyada varolan en helal harcanan paradır varlıktır

  • E.g.03 Mart 2024 08:37

    Bizlere de 3600 EK gösterge verilseydi mutlaka hepimizin haberi olurdu