BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD verileri öncesi Asya borsasında karışık seyir devam ediyor----

ABD verileri öncesi Asya borsasında karışık seyir devam ediyor

ABD verileri öncesi Asya borsasında karışık seyir devam ediyor
10 Ağustos 2023 - 07:09 www.finansgundem.com

ABD verileri öncesi Asya borsasında karışık seyir devam ediyor. Ekonomistlerin beklentisi temmuz ayında tüketici fiyat endeksinin 3,3 olması yönünde

Asya-Pasifik piyasalarında, yatırımcıların Perşembe günü ABD'den gelecek Temmuz ayı tüketici fiyat endeksi verilerine hazırlanmalarıyla karışık seyir.

Asya-Pasifik piyasalarının takip ettiği ABD'den gelecek Temmuz ayı tüketici fiyat endeksi verilerine göre ekonomistlerin beklentileri, enflasyon oranının Haziran ayında görülen yüzde 3'ten biraz daha yüksek, yüzde 3,3 olacağı yönünde.

Japon Nikkei 225 marjinal bir şekilde yükseldi ve Topix yüzde 0,19 yükseldi. Ülke, şirketlerin mal ve hizmetler için birbirlerinden talep ettiği fiyatı ölçen Temmuz toptancı enflasyon oranının Haziran ayında revize edilen yüzde 4,3'ten yüzde 3,6'ya düştüğünü gördü.

Avustralya'da S&P/ASX 200 yatay çizginin hemen üzerinde işlem gördü, Güney Kore'de Kospi yüzde 0,35 ve Kosdaq yüzde 0,48 düştü.

Hong Kong'un Hang Seng endeksi yüzde 0,67 düşerken, anakara Çin endeksleri toparlandı ve hepsi yükseldi. Şanghay Bileşik Endeksi yüzde 0,14 daha yükseldi ve Shenzhen Bileşik Endeksi düz çizginin hemen üzerindeydi.

Asya borsaları dalgalı seyrediyor

 

Asya borsaları Çin verisinin ardından dalgalı seyrediyor

 

Asya borsalarında dalgalı seyir

 

Asya borsaları Wall Street'in ardından düşüşte

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)