BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarABD Hazine Bakan Yardımcısı'ndan kripto şirketlerine uyarı----

ABD Hazine Bakan Yardımcısı'ndan kripto şirketlerine uyarı

ABD Hazine Bakan Yardımcısı'ndan kripto şirketlerine uyarı
30 Kasım 2023 - 07:57 www.finansgundem.com

Hazine Bakan Yardımcısı Wally Adeyemo kripto sektörünü uyararak, yasadışı para akışlarını engellememeleri ve rapor etmemeleri halinde, ABD hükümetinin kripto para şirketlerini ABD ekonomisinin genelinden koparacağını söyledi.

Blockchain Association tarafından düzenlenen bir etkinlikte konuşan ABD Hazine Bakan Yardımcısı Wally Adeyemo, kripto şirketlerinin yasadışı finans akışını engellemek için daha fazlasını yapmaları gerektiğini ve sektör genelinde eylem eksikliğinin ABD için bir risk oluşturduğunu söyledi.

Adeyemo kript sektörünü uyararak, yasadışı para akışlarını engellememeleri ve rapor etmemeleri halinde, ABD hükümetinin kripto para şirketlerini ABD ekonomisinin genelinden koparacağını söyledi.

Adeyemo hazırladığı açıklamada, "Geçen yılki eylemlerimiz açık bir mesaj veriyor: ulusal güvenliğimizi korumak için hükümet genelinde araçları kullanmaktan çekinmeyeceğiz" dedi.

Adeyemo, Biden yönetiminin Salı günü Kongre'ye bir mektup göndererek, Hazine'ye ABD hükümetinin yasadışı kabul ettiği aktörler tarafından kullanılan kripto pazarlarını denetleme yetkisi verecek yeni bir mevzuat talep ettiğini söyledi.

Ronaldo'ya kripto borsası tanıtımı nedeniyle dava açıldı

 

Kripto para çetesinden 10 milyon liralık vurgun

 

ECB Başkanı Lagarde: Oğlum kriptoda kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)