BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Kripto para çetesinden 10 milyon liralık vurgun----

Kripto para çetesinden 10 milyon liralık vurgun

 Kripto para çetesinden 10 milyon liralık vurgun
27 Kasım 2023 - 12:30 www.finansgundem.com

Zonguldak'ta, halkı kripto para vaadiyle dolandırıp 10 milyon liralık vurgun yapan çete üyeleri, polisin eş zamanlı 'Kırık Zincir' operasyonuyla yakalandı. Gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.


İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kripto para vaadiyle halkı dolandıran çete üyelerinin yakalanması için çalışma yaptı.

Zonguldak'ta 35 kişiyi, 10 milyon 800 bin TL dolandırdığı belirlenen çete üyelerine yönelik 'Kırık Zincir' operasyonu düzenlendi. Bursa'da olduğu belirlenen çete üyelerinin evlerine, gece eş zamanlı baskınlar yapıldı. Şüphelilerin ev ve araçları polis ekipleri tarafından arandı. Aramalarda ele geçirilen lüks araçlar, nakit ve altınlara el koyuldu.

Operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden E.C.Ö., O.Ö. ve B.S.Y. tutuklanırken; M.U.Ö. ve H.Ö. serbest bırakıldı. 

Kargo çalışanından akılalmaz vurgun!

 

600 milyon liralık tefecilik vurgunu!

 

Zabıt katibinden 80 milyonluk vurgun: Hepsini faizle aldım!

 




YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)