BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa22 Temmuz euro için kritik gün----

22 Temmuz euro için kritik gün

22 Temmuz euro için kritik gün
12 Temmuz 2021 - 08:07 www.finansgundem.com

ECB Başkanı Lagarde, Avrupa’da uygulanan para politikasıyla ilgili olarak 22 Temmuz toplantısında önemli kararlar alınacağını belirtti

ECB Başkanı Christine Lagarde 22 Temmuz toplantısında ECB'nin para politikasına ilişkin önemli kararlar alınacağını söyledi. Bloomberg International'a açıklama yapan ECB Başkanı, 22 Temmuz toplantısında para politikası strateji gözden geçirmesi sonrasında bazı ilgi çekici varyasyonlara ve değişiklere dair kararları alınacağını kaydetti.

Lagarde, "22 Temmuz önemli bir toplantı olacak. Hedeflerimiz dikkate alındığında sözlü yönlendirme kesin olarak revize edilecek" ifadelerini kullandı.

Başkan, öte yandan ECB'nin varlık alım programının planlandığı üzere 2022 yılı Mart ayına kadar devam etmesini beklediğini aktardı. Bunun sonrasında ise yeni bir formata geçiş dönemi olabileceğini kaydetti.

Bu konuda detay vermekten ise kaçındı.

Lagarde ayrıca para politikasında esnek olmaları gerektiğinin altını çizerek "Gevşek para politikasında çıkışın birkaç hafta ya da birkaç ay içinde başlayacağı beklentisi yaratmaktan sakınmamız gerek" diye konuştu.

Çin Merkez Bankası: Para politikamızda değişiklik yok

G20'den uyarı: Varyantlar tehdit oluşturuyor!

Hazine'den bu hafta 2 ihale, 3 doğrudan satış

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)