BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme Sistemleri20 dolarlık yatırımı bir gecede 1.2 trilyon dolar oldu!----

20 dolarlık yatırımı bir gecede 1.2 trilyon dolar oldu!

20 dolarlık yatırımı bir gecede 1.2 trilyon dolar oldu!
22 Haziran 2021 - 11:43 www.finansgundem.com

ABD'nin Georgia eyaletinde yaşayan hemşirelik öğrencisi, 20 dolar yatırım yaptığı kripto paradan yaklaşık 1.2 trilyon dolar kazandı. Bir günlüğüne dünyanın en zengini olan Williamson, gerçeği öğrendiğinde hayal kırıklığı yaşadı.

ABD, bir gecede 1.2 trilyon dolar kazanan 20 yaşındaki öğrenciyi konuşuyor.

ABD'nin Georgia eyaletinde yaşayan hemşirelik öğrencisi Christopher Williamson, geçtiğimiz günlerde bütçesinden bir miktar ayırıp bir kripto paraya yatırım yaptı.

Hürriyet'teki habere göre; Williamson'ın 20 dolar yatırdığı az bilinen bir coin olan Rocket Bunny genç adama hayatının şokunu yaşattı.

Sabah uyandığında coin'i satın aldığı uygulama üzerinden yatırımını takip eden Williamson bir gecede yaklaşık 1.2 trilyon dolar kazandığını gördü.

Başka bir deyişle Williamson'ın yatırımı bir gecede yaklaşık 60 milyar katlandı. Williamson, kağıt üstünde de olsa bir gecede dünyanın en zengin insanı oldu.

'Önce hala rüyada olduğumu düşündüm ve telefonumu tekrar yerine bıraktım. Sonra rüya görmediğimi anladım ve telefonumu tekrar elime alıp kontrol ettim. Daha sonra yatağımdan düştüm.'

Ancak 20 yaşındaki öğrencinin sevinci kısa sürdü. Williamson, kripto servetini başka bir dijital cüzdana taşımaya çalıştığında, acı gerçeği öğrendi.

Söz konusu fiyat artışının sistemdeki bir hata nedeniyle yaşandığı ortaya çıktı.

Konuyla ilgili şirketten yapılan açıklamada bu durumun bir sistem hatası olduğu vurgulandı ve Williamson'ın bakiyesinin düzeltileceğinin altı çizildi.

Türkiye'nin en zengini İstanbul

 

ABD’nin en zengin ailelerinin servetleri pandemide 136 milyar dolar arttı

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan kara22 Haziran 2021 18:39

    Yinede dolar altından şaşmayın TL varliklari soygun Polisan holding aldım 1senede kazanmadigim gibi paranin yarışı eridi ve devlet bu hırsızlığa göz yumuyor

  • Bir yorum22 Haziran 2021 14:34

    Bu kripto zımbırtıları  insan zihninin kriptosudur.   İnsanın aklını ve zihnini allak bullak etmek çıkarılma amaçlarından biridir.  Allah aklın ve geçimlik malın muhafazasını  buyurmuştur.

  • edy22 Haziran 2021 14:05

    Bitcoin e verilen para yatırım olarak değerlendirilemez.  ilgi çekici başlıklarla okuyucuları yanlışa , ve şeytanın kucağına atmayın. 

  • Okie Dokie22 Haziran 2021 13:09

    Hürriyet haberi sonrası okumadım.

  • T. Vural22 Haziran 2021 12:32

    Reklam kokan hareketler bunlar ... coinler çiftlikbank tosuncuk ponzi sistemidir önce kazandırırlar sonra bir anda elinize...