Ana SayfaPara PiyasaÖST'lerin faizi yüzde 17'yi aştı---

ÖST'lerin faizi yüzde 17'yi aştı

10 / 10
ÖST'lerin faizi yüzde 17'yi aştı
25 Eylül 2017 - 12:24 www.finansgundem.com

DENİZBANK

5 milyar TL'lik ihraç yaptı 

Deniz Finansal Hizmetler Grubu 2017 yılı içinde 5 milyar TL nominal tutarda ihraç gerçekleştirdi. Bu ihraçların 2.5 miyar TL’lik kısmı halen dolaşımda. Kurumdan yapılan açıklamada, 2017 yılında gerçekleştirilen ihraçların 400 milyon TL’lik kısmının halka arz olduğu ve ortalama vadesinin ise beş ay olduğu belirtildi. ÖST Terin yatırımcılara, iyi bir yatırım alternatifi oluşturduğuna vurgu yapan Deniz Finansal Hizmetler Grubu, ÖST piyasası hakkında ise şu bilgilendirmeyi yapıyor: 

“ÖST piyasası 2010 yılından beri her yıl büyüyor. Hem nitelikli yatırımcıya yapılan ihraçlarda, hem de hakla arzlarda bireysel yatırımcıların hiç de azımsanmayacak ilgisi var. 

Kamu borçlanma araçlarına ilgi gösteren yatırımcılar, hem portföylerini çeşitlendirmek, hem de getirilerini iyileştirmek için ÖST’lere yatırım yapıyor. Bunu yaparken ihraççı şirket hakkında bilgi sahibi olmak, bu yatırımı bilinçli ve seçici bir yaklaşımla yapmak risklerin azaltılmasında büyük rol oynuyor.” 

(Esin Çetinel/Para Dergisi)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster