Ana SayfaRöportajlarÜnlü isimleri Türkiye’de Yaprak Özer konuşturuyor---

Ünlü isimleri Türkiye’de Yaprak Özer konuşturuyor

10 / 11
Ünlü isimleri Türkiye’de Yaprak Özer konuşturuyor
24 Ocak 2014 - 13:17 www.finansgundem.com

“HALUK OKUTUR SİMİT SARAYI MUCİZESİNİ ANLATIYOR”

-En fazla hangi yerli konuşmacı davet alıyor

Yaprak Özer: Türkiye’de Alphan Manas, Emin Çapa, Haluk Okutur, Cem Mansur, Ayla Algan. Bunlar gerçekten çok talep gören konuşmacılar. Ve bunlar gibi birçok konuşmacı var. Mesela Alphan Manas gelecek temasını konuşuyor. Haluk Okutur, Simit Sarayı’nı nasıl bir rüyadan gerçeğe ulaştırdığını anlatıyor. Orada dinleyen kişiler, ‘Ben de yapabilir miyim’i düşünüyorlar. Ondan sonra Cem Mansur, çok güzel liderlik ve takım çalışmasını anlatıyor. Dağcımız Tunç Fındık, yapamadığımız şeyleri anlatıyor ve dinleyicilerin çok hoşuna gidiyor. Mesela Ayla Algan çok hoş bir hanımefendi ve çok espritüel. Ekonomistlerimiz Deniz Gökçe, Kerem Alkin. Kadın konuşmacılarımızdan Elif Dağdeviren, Feyhan Yaşar, Meltem Kurtsan gibi liste daha da uzuyor.

Bir de bizde 4 yapraklı yonca olarak bilinen yılların sinema sanatçıları (Türkan Şoray, Fatma Girik, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit). Bu insanları bir araya getirmek sahiden çok zor. Ancak çok özel projelerde bir araya getirebiliyoruz. Sanat dünyasından en çok talep edilenlerden Ediz Hun gelir mesela. Neden? Bir kere çok güzel konuşuyor. Çevreye olan duyarlılığı ve eleştiri dozunu da çok güzel ayarlıyor. Ama burada şunu da açmak istiyorum. Biz iş dünyasına hitap ettiğimiz için ben sanatçıları çok satıyoruz ya da çok talep görüyor demem doğru olmaz. Ayla Algan ve Cem Mansur’un farklılıkları şuradan geliyor. Onlar kurumsal hayata çok değişik şekillerde dokunabiliyorlar. Yani insan kaynakları konusunda ben bunları konuşturabiliyorum.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster