Ana SayfaBankacılık"Rüzgarın nereden geldiği çok önemli'---

"Rüzgarın nereden geldiği çok önemli'

9 / 16
Rüzgarın nereden geldiği çok önemli'
28 Şubat 2013 - 14:10 www.finansgundem.com

Bir satın alma olmayacaksa Sberbank CEO’su Herman Gref’in koyduğu üç kat büyüme hedefi bu rekabet ortamında nasıl sağlanacak?

Sberbank, bu yıl ortalarına kadar uluslararası politikalarını açıklayacak. Gref, 2019 yılına kadarki süreç için bu hedefi koydu. Denizbank, Sberbank’ın uluslararası yatırımlarının üçte ikisinden daha büyük. Giderek de payımız artacak. Üç kat büyümek Pazar payımızı üç kat arttıracağımız anlamına gelmiyor. Bugüne kadar pazardan daha hızlı büyümeyi başardık, ancak piramidin ucuna gittikçe yol daralıyor ve zorlaşıyor. Biz bunun bilincindeyiz. Sermaye ve dış fonlama desteğimizin iyi olacağını varsaydığımız bir ortamda iş aktifte doğru seçimleri yapmaya kalıyor. Tarımda rakamlarımız büyüyor, bu yıl kurbağa sıçraması yapacağımız bir yıl olacak. KOBİ’lerde de ilk vaziyeti almış bankalardan biriyiz. Bireyselde pay artırmak kolay değil. Bugün itibariyle 650 şubeye çıktık. Her yıl 50 şubeyi kolaylıkla açabiliyoruz. Ube bazında ortalama altı-dokuz ay civarında başa baş gelip bir yıl içerisinde kara geçebiliyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster