Ana SayfaRöportajlarOdeabank'tan şube süprizi!---

Odeabank'tan şube süprizi!

4 / 6
Odeabank'tan şube süprizi!
29 Nisan 2013 - 17:56 www.finansgundem.com

Bu yıl hangi illerde, kaç şube açacaksınız?
Bu yıl 30 şube açacağız. Önümüzdeki sene de 15-20 şube açmayı planlıyoruz. Halen dokuz olan şube sayımızı haziran sonunda 15’e çıkartacağız. Şu anda Antep, Adana ve İzmit’teki şubelerimizin inşaatı sürüyor. Kayseri’de kira aşamasına geldik. Yılsonuna kadar İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa’da yeni şubeler açacağız.
İhracatçıya özel hizmet ve ürünler sunacak mısınız?
İşlem bazında bu hizmetleri vermeye başladık. Örneğin çok büyük bir müşterimizin şu anda Mısır’da operasyonu var. Mısır’da Mısır Pound’unu dolara belli tutarda çevirebiliyorsunuz. Bu büyük grup bize gelip bu konuda yardım istedi. Biz de oradaki bankamızı arayıp belli bir rakamı o müşteri için tahsis ettirdik. Bu sayede müşterimiz istediği zaman Bank Audi’nin oradaki bankasına başvurup ihracat bedelini ABD Doları’na çevirip Türkiye’ye gönderebilecek. Bunu gibi birçok örnek var. biz zaten Lübnan, Suriye, Mısır, Suudi Arabistan, Abu Dabi’de varız. O köprüleri kurmazsak olmaz. Bu ülkelerde Türkiye masası kurmayı da planlıyoruz. Ancak biz dengeli büyümek istiyoruz. Kredi kartımız, çağrı merkezimiz, internet bankacılığımız, ATM’miz olsun istiyoruz. Şu anda 12 tane ATM’miz var. Ama alışveriş merkezlerine, belediyelerin gösterdiği yerlere biz de diğer bankalar gibi ATM’mizi koyacağız. Onu koymazsak ve biz sadece Mısır’daki Türk işadamları için çalışıyoruz desek bu bizi tarif etmek için yeterli olmaz. Zaten biz bankacılığın olduğu her alanda herkesten farklı olmak istiyoruz.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster