Ana SayfaRöportajlarOdeabank'tan şube süprizi!---

Odeabank'tan şube süprizi!

3 / 6
Odeabank'tan şube süprizi!
29 Nisan 2013 - 17:56 www.finansgundem.com

Büyükler ligi dediğiniz, en yukarıdaki bankalar mı hedefiniz?
Büyükler liginde olmak istiyoruz açıklamamızla yanlış anlaşıldık. Orada en büyük ilk dörde girmemiz mümkün değil. Ama biraz önce bahsettiğim 12 bankayı takip eden grubun başında olmak istiyoruz. Onlarla aynı çizgide olmak, benzer müşteri gruplarına benzer ürünlerle hizmet vermek istiyoruz. Onların yüzde 15 olan Pazar paylarına karşın önümüzdeki birkaç yılda her alanda bizim pazar payımız yüzde 2-3 olacak.
Yılsonunda mevduat ve kredi payınız nerelere çıkar?
Yılsonunda katılım bankaları hariç ticari mevduat bankaları arasında tüm büyüklüklerde ilk 15’te yer alacağımızı düşünüyoruz.
Grup içerisindeki büyüklüğünüz ne düzeyde?
Grup içerisinde aktif ve mevduat büyüklüğündeki payımızı yüzde 15’lere çıkarttık. Audi Grubu bugün 11 ülkede faaliyet gösteriyor. Tahmin ediyorum biz grup içinde Türkiye olarak Mısır’dan sonra ikinci ülkeyiz. Grup şu ana kadar sermaye ve sermaye benzeri kredi olarak Türkiye’ye 400 milyon dolarlık bir kaynak gösterdi. Önümüzdeki iki üç ay içinde 200 milyon dolarlık daha sermaye gelecek. Yılın son aylarında ise 100 milyon dolarlık sermaye benzeri kredi sağlayacağız. Yani bir sene içinde Türkiye’ye 700 milyon dolara yakın bir kaynak girmiş olacak. Grubun bize doğrudan verdiği birkaç yüz milyon dolarlık krediyi ise saymıyorum.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster