Ana SayfaEmlak“Konut satışları yaz sonunda hızlanacak”---

“Konut satışları yaz sonunda hızlanacak”

8 / 8
“Konut satışları yaz sonunda hızlanacak”
11 Temmuz 2014 - 15:18 www.finansgundem.com

“KENTSEL DÖNÜŞÜMDE BİLGİLENDİRME YAPILMALI”

Finans sektörü açısından bakıldığında, kentsel dönüşüm ülkemizde çok yeni bir konu olduğu için, ilgili yasada değişiklikler olabileceğine dikkat çeken Atay, “Kentsel dönüşümün uygulamaları ve altyapısı daha yeni oturuyor. Hem hak sahipleri hem de konut üreticileri süreçlerle ilgili detaylı ve doğru bilgiye ulaşmada sıkıntı çekebiliyor” diyor.

Atay, yaptıkları çalışmaları şöyle özetliyor: “Tüketicileri bilgilendirmek amacıyla kentseldonusumcevapları.com adlı bir internet sitesi hazırladık. Ayrıca tüketicilerin kentsel dönüşüm konusunda uzmanlarımıza her soruyu sorabilecekleri, danışmanlık hizmeti alıp kredi başvurusunda bulunabilecekleri kentsel dönüşüm hattını (444 03 32) kurduk. Bunların yanı sıra kentsel dönüşüm konusunda, kat maliklerine ve yapımcı firmalara yönelik birebir hizmet vermek üzere, bünyemizde Kentsel Dönüşüm Uzmanı Ekibi oluşturduk. Bu ekip, bankamıza gelen kentsel dönüşüm taleplerinde gerek kat malikleri gerekse yapımcı firmalarla bir araya gelerek, uygun finansman modellerini oluşturuyor.” 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster