Ana SayfaRöportajlarGaranti Leasing'den yat, OSB ve Google bombası---

Garanti Leasing'den yat, OSB ve Google bombası

9 / 10
Garanti Leasing'den yat, OSB ve Google bombası
06 Mayıs 2014 - 07:44 www.finansgundem.com

3 YENİ ŞUBE DAHA AÇTIK, ŞUBE SAYIMIZ 16 OLDU

-Şube sayınızı arttırdınız mı?

Ünal Gökmen:  Garanti Bankası'nın organizasyonuna paralel bir organizasyonumuz var. Garanti Bankası'nın bölge müdürlüklerinin içinde oluyoruz genelde. Geçen sene 13’tü şube sayımız, bu sene 16. 3 yeni şube daha açtık geçen seneden bu yana... Ancak, satış kadromuza yaptığımız yatırımlar ile, 40 olan satış ekibimizi 50 kişiye çıkarttık.

-Yılın geri kalan kısmında neler bekliyorsunuz?

Ünal Gökmen:  Sale and Lease Back ve artık organize sanayi bölgelerinde de leasing yapılabilmesinden dolayı şirket olarak, "1 milyar doları geçeriz" diye başladık. Böyle giderse bu hedefi yakalarız. 2014 yılı ilk üç ayı en belirsiz dönemdi.  Nisan, Mayıs ve Haziran  aylarından yine umutluyuz ama Temmuz,  Ağustos ve Eylül çok dip yapacak gibi görünüyor. Bu aylarda hem mevsimsel hem de Ramazan'ın etkisi olacaktır. Yaz dönemi işler iyice düşebilir. Önümüze bakarak gidiyoruz, çok istikrarlı bir yıl görünmüyor. Ama 1 milyar dolara  gidersek de şirket olarak yüzde 15 büyümüş olacağız.  Bu büyümeyi de ekonominin yüzde 2,5 – yüzde 3 büyüyeceğini düşünerek söylüyoruz.

-İlk üç ayda geri dönüşlerde bir sorun var mı?

Ünal Gökmen:   Biraz iflas ertelemelerde sorunlar var. O da tüm finans sektörünü ilgilendiriyor aslında. Ciddi bir şekilde büyük firmaların iflas ertelemeler olduğunu görüyoruz. Her krizde bir moda olur, bu krizin de modası iflas erteleme oldu. Biraz sıkışan hemen iflas erteleme kalkanına sığınıyor. İyi niyetliler mi, kötü niyetliler mi bazen karışıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster