Ana SayfaBankacılıkBankacılık sektöründe fırsat penceresi açıldı---

Bankacılık sektöründe fırsat penceresi açıldı

2 / 24
Bankacılık sektöründe fırsat penceresi açıldı
08 Temmuz 2019 - 15:05 www.finansgundem.com

Bir yanda ticaret savaşları ile etkileri diğer tarafta bölgesel ve ülke riskleri Türk bankacılık sektörünün son derece keskin virajlara sahip bir yola girmesine neden oldu. Geçen yılın ortasından itibaren arka arkaya yaşanan gelişmeler sektörün rekabetinden karlılığına insan kaynağından borçlanma yapısına kadar birçok kalemde değişime gitmesine neden oldu. Olumlu ya da olumsuz arka arkaya o kadar çok gelişme yaşanıyor ki (SWAP faizlerinin fırlaması ya da dijitalleşme etkisi gibi) banka yönetimleri bu dönemde her bir riski ve fırsatı yönetebilmek, yararlanabilmek için fazla mesai yapmak zorunda.

Bütün bu yoğun gündem maddeleri arasında stratejisini şartlara göre koruyabilen bankalar şimdi önümüzdeki fırsatlara yoğunlaşmış durumda. 2019’un ikinci yarısı, özellikle de 2020 banka yönetimlerinin hala aşırı mesai yapacakları ve rekabetten krediye kadar değişen hayati stratejik kararlara imza atacakları bir dönem olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster