Ana SayfaLeasing-FaktoringFaktoring’de ciro hedefi 70 milyar TL---

Faktoring’de ciro hedefi 70 milyar TL

7 / 11
Faktoring’de ciro hedefi 70 milyar TL
01 Aralık 2014 - 15:12 www.finansgundem.com

KOBİ'LERE ÖZEL ŞUBE AÇACAK

Fiba Faktoring müşterilerine gerek yurtiçi, ge­rekse yurtdışı işlemleri karşılığı garanti, tahsilat yönetimi ve finansman hizmeti sunuyor. Yurt­dışı işlemlerde ağırlıklı olarak ihracat alacak­larının garanti altına almaması ve fonlanması işlemlerine aracılık et­tiklerini söyleyen Fiba Faktoring Genel Müdürü  özge  Yılmaz, müşterilerine   sun­dukları  hizmetler hakkında şu bilgiyi veriyor:

 "Firmalara yabancı oldukları pazarlar­da hatta farklı kıtalarda faaliyet gösteren müşterileri ile güvenli bir biçimde ticaret yapma imkanı sağlıyoruz. Yurtiçi işlemleri­mizde ise örneğin tedarikçi finansman modeli ile ana firmanın tedarikçilerini fonluyoruz; gayrı kabulü rücu işlemler ile firmaların alıcı riskini üstleniyor ve fonlamasını gerçekleştiriyoruz. Ayrı­ca mal veya hizmet teslimi öncesi prefinansman imkanı sağlıyoruz."

 Fiba Faktoring yılı yüzde 20'si ih­racat faktöringi olmak üzere toplam 2.5 milyar TL'lik işlem hacmiyle ka­patmayı öngörüyor. Bu yıl yasal sürecin tamamlanması halinde grup firması Girişim Faktoring ile birleşeceklerini söyleyen Özge Yılmaz, "Bu birleşme ile operasyonel etkinlik ve verimliliğimiz artacak; daha geniş bir müşteri tabanına ulaşarak Pazar payımızı kuvvetlendireceğiz’’ diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster