Ana SayfaRöportajlarÇalışkan, kararlı ve yatırımcı işadamı konuştu---

Çalışkan, kararlı ve yatırımcı işadamı konuştu

2 / 12
Çalışkan, kararlı ve yatırımcı işadamı konuştu
12 Ağustos 2013 - 09:49 www.finansgundem.com

TEKNOSER’DE ÖNEMLİ BİR DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİRİYORUZ
Finansgundem.com: Gerek dünya gerekse Türkiye ekonomisi açısından belirsizliklerin yoğun olduğu bir dönem söz konusu. Hitay Yatırım Holding, bu ortamdan nasıl etkileniyor? 2013 yılı, hedefleriniz doğrultusunda gidiyor mu?
Emin Hitay:
İlk 6 ay itibarıyla hedeflerimizi tutturduk. Hatta bu hedeflerimizin daha ilerisinde devam ediyoruz. Şirketlerimiz açısından 2013 yılını değerlendirirsek, Teknoser’de önemli bir dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Buna üç dört yıl önce karar vermiştik. Teknoser, üç yıl öncesine kadar sadece POS’lar için saha hizmeti veren bir şirket olarak biliniyordu. Ama biz Teknoser’i Türkiye’de çok iyi bilinen ve ilk 3’e girebilecek bir sistem entegratörü haline getirme kararı aldık. Bu doğrultuda da ciddi adımlar attık, yatırımlar yaptık. Nitekim bu değişim ve dönüşüm, şimdiden meyvelerini vermeye başladı. Teknoser'in 2011’de 58 milyon TL olan cirosu 2012’de 80 milyon TL’ye yükseldi. 2013 yılını da 140 milyon gibi bir ciroyla kapatacağız diye hedefledik, ancak rakamlar bunun da üzerinde yılı kapatacağımızı gösteriyor. Bu sonuçlar ve 2013 yılı beklentimiz, dönüşümün ne kadar doğru planlandığının bir göstergesi aslında. Teknoser’in POS saha hizmetlerinin dışına çıkıp sistem entegratörü kimliğine bürünmesi sayesinde Ankara'da önemli ihaleler de aldık. İş yapış şeklimizi değiştirdik ve yeni işleri bünyemize kattık.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 1 DOST13 Ağustos 2013 12:53

    Çok zekidir, çok iyi ve dikkatle dinler. Öğrenmeye açık biriyseniz; o sadelikten, çok şey öğrenirsiniz. Örnek alırsınız. Kimin ne olduğunu 100 metreden anlar. İnsanlara paralarına gore değil, karakterlerinin sağlamlıklarına gore değer verir. Adam satmaz, insan kullanıp harcamaz. Altın gibi 1kalbi vardır. Hem çok saygı duyarsınız, hem seversiniz. İdolümdür … Allah O’nun da güzel ailesinin de yolunu her daim açık etsin.

  • Gökhan helvacı12 Ağustos 2013 22:49

    Girişimcilikte örnek alınması gereken iş adamıdır.

  • sevgi kelebeği12 Ağustos 2013 15:42

    I love Emin Hitay. Çünkü doğal, çünkü insan evladı, çünkü doğru düzgün bir işveren.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster