Ana SayfaAraştırmaBüyük doping müthiş performans---

Büyük doping müthiş performans

18 / 26
Büyük doping müthiş performans
19 Şubat 2013 - 11:59 www.finansgundem.com

METE UĞURLU –ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK GENEL MÜDÜRÜ
- Değişiklikler kamu otoritesinin sektörle yürüttüğü ortak çalışmaların sonucu oldu. Temel kurguda mutabıkız, mükemmel bir devlet katkısı var.
- Yeni yasa bütünü itibarıyla iyi ancak şirketler bazında operasyonları etkileyen bazı eksiklikler var. Özellikle şirketlerin gelirleri çok hızlı bir şekilde bastırılıyor.
- Şirketlerin elinde yüksek katılımcı çıkışlarını engelleyen mekanizmalar kalmadı. BES uzun vadeli bir yatırım, insanlar ilk sıkıştıklarında rahatlıkla BES birikimlerine ulaşamamalılar. Burada sadece devletin katkı payı hak ediş frenleri var.
- Şu anda değişiklikleri sindiriyoruz. Şirketler için bu yıl zorlu geçecek. Ancak teşviklerle birlikte yüksek katılımcı sayılarına ulaşırsak orta vadede bu sıkıntılar ortadan kalkacak.
- Biz bütün stratejilerimizi oluşturduk. Dağıtım kanalının gücünü kullanacağız. Pazar payımız yüzde 20’lerde bunu korumak istiyoruz. Hedefimiz 100 bin yeni katılımcı ve fon büyüklüğümüzü iki katı artırmak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster