Ana SayfaTeknolojiTeknolojik yenilikler büyük ve başarılı şirketleri tehdit ediyor---

Teknolojik yenilikler büyük ve başarılı şirketleri tehdit ediyor

6 / 32
Teknolojik yenilikler büyük ve başarılı şirketleri tehdit ediyor
02 Ağustos 2017 - 13:34 www.finansgundem.com

SİGORTADA ROBOT TEDİRGİNLİĞİ

Finansın bir diğer ayağı olan sigortacılıkta da nesnelerin interneti (IoT), insansız araçlar, yapay zeka (Al) ve robot teknolojileri gibi yeni teknolojilerin getireceklerine karşı bir tedirginlik var.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç, "Nesnelerin interneti ve insansız araçlar gibi teknolojiler elementer sigortacılığı tamamen değiştirebilir. İnsansız araçlar ile birlikte araç kiralama modelleri çok daha yaygınlaşabilir" diyor. Koç, yaklaşan bu yeniliklere karşı acentelerle birlikte tüm sistemleri dijitalleştirmek yolunda ciddi yatırımlar yaptıklarını söylüyor. Bu yöndeki somut çalışmalarını ise şöyle anlatıyor: "Tüm eski temel elementer sigortacılık sistemlerimizin tamamını yeniledik. Bireysel sağlık sigortası dâhil çok sayıda ürünümüzü internet kanalımızdan acentelerimiz partajından satıyoruz. Birkaç ay içinde dijital kanal ve mobil uygulamamız Sigortam Cepte yenilenecek ve müşterilerimiz yakında tüm bireysel ürünleri buradan satın alabilecek."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster