Ana SayfaBankacılıkBankalardan esnafa özel kampanya---

Bankalardan esnafa özel kampanya

6 / 6
Bankalardan esnafa özel kampanya
23 Eylül 2014 - 07:55 www.finansgundem.com

Halkbank, KOBİ'lere sunduğu desteği yeni ürün ve hizmetlerle sürdürüyor. Finansal ve finansal olmayan çözümlerle KOBİ'lerin her zaman yanında olan Banka, ürün ve hizmetlerini çeşitlendirerek farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler geliştirmeye devam ediyor. KOBİ'lere her alanda destek olmayı sürdüreceklerini belirten Halkbank Esnaf ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Erdal Erdem şunları söyledi: "Halkbank olarak 76 yıldır KOBİ'lerimizi her alanda desteklemeye devam ediyoruz. KOBİ'lerimizin ticari başarılarını korumalarına ve yeni başarılar kazanmalarına destek olmak amacıyla sürekli yeni ürün ve hizmetler geliştirmek için çalışıyoruz. Bu sayede hem KOBİ'lerin ticari faaliyetlerinin devamlılığına hem de ülke ekonomisine katkı sunmaya devam etmeyi hedefliyor, bunu sosyal sorumluluğumuzun bir parçası olarak değerlendiriyoruz. Kuruluş misyonumuz doğrultusunda KOBİ'lere desteğimizi artırarak sürdüreceğiz."

KOBİ'LERE ÖZEL İNTERNET SİTESİ

KOBİ müşterileri için www.halkbankkobi. com.tr internet sitesini hazırlayan Halkbank, bu platform üzerinden hem ürün ve hizmetlerini tanıtıyor hem de hem de ziyaretçilerin bu ürün ve hizmetlere kolayca başvuru yapmasına imkân sağlıyor. KOBİ'ler müşteri olma talepleri ile KOBİKART, POS ve web kredi başvurularını bu platform üzerinden gerçekleştirebiliyor. Halkbank, KOBİ müşterilerine internet sitesi üzerinden ürün ve hizmetlerden indirimli yararlanma imkânı sunarken, tedarikçilerle de anlaşmalar yaparak KOBİ'lerin dışarıdan aldığı ürün ve hizmetlerle ilgili avantajlar sunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster