Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Yüceer Özdemir’den iş dünyasının geleceği---

Aytuğ Yüceer Özdemir’den iş dünyasının geleceği

5 / 10
Aytuğ Yüceer Özdemir’den iş dünyasının geleceği
26 Aralık 2014 - 10:02 www.finansgundem.com

HER ANLAMDA FİNANSAL OLARAK KEYFİNİZİN YERİNDE OLACAĞI BİR SÜRECE GİRİŞ YAPIYORSUNUZ

Aslan ve yükselen Aslanlar  2015

(23 Temmuz - 22 Ağustos) 

Sevgili Aslanlar

 23 Aralık’tan itibaren sert ve fazlasıyla disiplin talepli bir öğretmen olarak da değerlendirebileceğimiz Satürn yaklaşık iki buçuk yıl beşinci evinizde etkili olacak.

Beşinci ev genel olarak aşk hayatınız, romantizm, eğlence ve zevk veren durumlarla ilgilidir. Ayrıca çocuklarla ilgili tüm konular, hamilelik ve doğum da bu evin alanına girer. Bu ev aynı zamanda yaratıcılık, yeni fikirler, hobiler ile sosyal olaylara olan ilgiyi, boş zamanlarda yapılan tüm işleri kapsar. Şans ve spekülasyonla ilgili şeyler, kumar ve borsa yatırımları da bu ev tarafından yönetilir.

Bu  iki buçuk yıllık süreçte siz yükselen aslanlar çocuklar alanında hem kısıtlayıcı hem de sorumluluklarınızı arttırıcı bazı durumlar yaşayabilir, gebelik ile ilgili bazı engeller ya da zor geçen gebelik süreçleri deneyimleyebilirsiniz. Bu zaman sürecinde işinizi şansa bırakmayı fazla tercih etmemeli emek verdiğiniz konularda kazanç beklemeli, mümkünse borsa yatırımlarından ve şans oyunlarından uzak durmalısınız.

Kısaca diyebiliriz ki Satürn ciddiyet ve sorumluluk bekler, beklediği gerçekleşirse olumsuzluk ve zorluk olarak yaşattığı her konu için ise ilerde bir ödül beklemektedir. Bu sebeple yukarıda detaylarını paylaştığım beşinci ev konularına dikkat ve sorumlulukla yaklaşmanız halinde süreçte ceza gibi görünen her durum sizin için ödüle dönüşecektir. Geleceğini güzelleştirmek isteyen Satürn ün verdiği derslerden başarıyla geçmelidir aksi takdirde başarısız olduğu dersler zorlayıcı karmasında sürekli tekrar bulur.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster