Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Yüceer Özdemir’den iş dünyasının geleceği---

Aytuğ Yüceer Özdemir’den iş dünyasının geleceği

6 / 10
Aytuğ Yüceer Özdemir’den iş dünyasının geleceği
26 Aralık 2014 - 10:02 www.finansgundem.com

23 Aralık2014’te başlayan bu hareket 14 Mart 2015’te bir retro ile form değiştirecek…. 2 Ağustos’a kadar olan bu süreçte Retro Satürn bulunduğu aşk şans ve çocuklar konularının evi olan beşinci evinizdeki geliştirici aktivitesini bir miktar yavaşlatacak ve adeta eli sopalı bir öğretmenden insaflı bir yol göstericiye dönüşerek geçmişi telafi etme şansı verecek ki bir çeşit kurtarma sınavına tabii olacağınız söylenebilir. Bu süre içinde karmik öğretici tarafından verilen telafi şanslarını ciddiye alarak değerlendirmeli, sınırlarınızı doğru algılamak, sorumluluklarınızı tam olarak yerine getirmek ,doğru olmadığını bildiğiniz halde eylemlerinizi  sürdürmemek ve hatta birini bitirmeden asla diğerine geçmemek şeklinde yorumlamalısınız … Bu dönem doğru eylemlerle yanlışları ayırt ve aynı zamanda telafi etme şansı veriyor ve kesinlikle değerlendirilmeli… Ayrıca bu dönemi ani olarak verilmiş kararlar sonucu bağlayıcı sözlerden uzak durulması  gereken bir zaman dilimi olarak algılamak da mümkün.

Senenin ilk güneş tutulması 20 Mart 2015 günü Balık burcunda tam bir tutulma şeklinde meydana gelecek. Bu tutulma sayesinde ortaklaşa gelirler, mallar, miras, vergi, prim, kar payı gibi konularda varsa mevcut sorunlar çözülebilir yoksa yeni ve sizi ferahlatan gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir mal edinimi için kredi talep etmenin en uygun zamanı…

Yılın ikinci tutulması kısa süre sonra 4 Nisan'da Terazi burcunda bir Ay tutulması şeklinde gerçekleşecek. Adeta  geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleşen Koç burcu tutulmasının tam karşıtı olarak tamamlayıcı bir fonksiyonla gerçekleşiyor olacak. Koç tutulmasında ekilen tohumlar için hasat zamanı diyebiliriz. Medya, iletişim ve kısa seyahatler gibi alanlarda hareket getirecek bu tutulma bu sayede gelebilecek yeni kazançların da habercisi olabilir.

8 Nisan’da burcunuzdaki Jüpiter düz hareketine geçerken artık bolluk bereket ve bilgelik etkileri somutlaşarak dışarıdan da algılanabilir, gözlemlenebilir şekle dönüşüyor olacak. Sizin için bu astrolojik gelişme büyük kısmet ve bereket demek olurken yaşamda pek çok alternatifiniz olduğunu bilmek ve bu alternatiflerin yarattığı konforlardan yararlanabilmek anlamına geliyor.12 yılda bir olan bu şanslı dönemi sonuna kadar değerlendirmelisiniz.

16 Nisan’da başlayacak oğlaktaki Plüton retrosu-24 Eylül’de sona erecek . Plüton retrosu süresince etkilediği sağlık ve gündelik yaşam eviniz keza işyeriniz ile ilgili bazı gizli durumlar ortaya çıkarak değişimin gerekli ya da haklı olup olmadığını sorgulatacak. Artan sezgisel yetenekleriniz bazı olayları daha gerçekleşmeden fark etmenize hatta önlem almanıza yardımcı olabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster