Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Yüceer Özdemir’den iş dünyasının geleceği---

Aytuğ Yüceer Özdemir’den iş dünyasının geleceği

2 / 10
Aytuğ Yüceer Özdemir’den iş dünyasının geleceği
26 Aralık 2014 - 10:02 www.finansgundem.com

AKARKEN KÜPÜNÜZÜ DOLDURUN, GELECEK İÇİN SAKLAYIN

Yengeç ve yükselen Yengeç 2015

(21 Haziran - 22 Temmuz) 

23 Aralık’tan itibaren sert ve fazlasıyla disiplin talepli bir öğretmen olarak da değerlendirebileceğimiz Satürn yaklaşık iki buçuk yıl altıncı evinizde etkili olacak.

Bu ev, sağlıklı kalmak için bilinçli olarak yaptıklarımızı ve aldığımız önlemler ile evde ya da işte sizin için çalışan insanları yönetir. Diyetler, egzersizler ve form tutmak için yapılan tüm aktiviteler ile her türlü doktor kontrolleri check-uplar ve dişçi ziyaretleri de altıncı ev ile ilgilidir.

Bu iki buçuk yıllık süreçte siz yükselen yengeçler her türlü sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Fiziksel aktiviteler yaparken bedeninizi zorlamadan ve mümkünse danışmanlık alarak  spor yapmalısınız. Ayrıca çalışma hayatında olanlarınız astlarına, olmayanlarınız  evdeki işler için yardımcılarına ekstra dikkat etmeli ve onlardan gelebilecek düşmanca ve zarar verici olabilecek tavırlara karşı dikkatli olmalısınız. Bu çalışanların ani iş bırakmaları yüzünden yaşanabilecek zorluklar yaşayabileceğinizi de bilmelisiniz.

Genel sağlık konularını asla yüzeysel bir tavırla karşılamamalı, hafife almamalı, bir olumsuzluk hissettiğiniz takdirde doktora gitmeyi ertelememelisiniz.

Kısaca diyebiliriz ki  Satürn ciddiyet ve sorumluluk bekler, beklediği gerçekleşirse olumsuzluk ve zorluk olarak yaşattığı her konu için ise ilerde bir ödül beklemektedir. Bu sebeple yukarıda detaylarını paylaştığım altıncı ev konularına dikkat ve sorumlulukla yaklaşmanız halinde süreçte ceza gibi görünen her durum sizin için ödüle dönüşecektir. Geleceğini güzelleştirmek isteyen Satürn ün verdiği derslerden başarıyla geçmelidir aksi takdirde başarısız olduğu dersler zorlayıcı karmasında sürekli tekrar bulur.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster