Ana SayfaBankacılıkAlman devi için son şans---

Alman devi için son şans

2 / 6
Alman devi için son şans
01 Ağustos 2019 - 13:58 www.finansgundem.com

Deutsche Bank aslında 2008 Küresel Finansal Krizi’nin kurbanlarından biri sayılabilir. Uzmanlar, ‘batmak için çok büyük’ bir kurum olan bankanın küresel finans sisteminde çok kritik bir konumda yer aldığını ancak eğer daha da kötü bir sürece girilirse bunun bütün küresel finans sistemini etkileyeceğini vurguluyor.

Deutsche Bank, son birkaç yıldır uluslararası yatırımcılar, ekonomistler ve politikacılar için büyük bir endişe kaynağı olmayı sürdürüyordu. 2016 yılında Uluslararası Para Fonu (IMF) bankayı, “sistemik risklere en önemli net katkı sağlayıcı” olarak tanımlamıştı. Aynı yıl dünya çapında çeşitli finans yayınlarında Deutsche’nin, “yeni Lehman Brothers” olabileceği konusunda analizler yer aldı. Bilindiği gibi büyük yatırım bankalarından Lehman Brothers’ın iflasını açıklaması, 2008 Küresel Finansal Krizi’nin fitilini yakan gelişmelerden olmuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster