Foto GaleriGündemRus oligarkın sırrı ortaya çıktı: Servetini böyle saklamış!

Rus oligarkın sırrı ortaya çıktı: Servetini böyle saklamış!

13 / 15 Rus oligarkın sırrı ortaya çıktı: Servetini böyle saklamış!
13 Nisan 2022 - 12:20

Ancak belgeler, konağın 2005 yılında Swiru Holding'e ait bir offshore şirket tarafından 21 milyon sterline satın alındığını gösteriyor. Fransa'daki banka belgeleri Holding'in Kerimov'a ait olduğunu gösteriyordu. Kerimov'un sahibi olduğu Rusya'nın en büyük altın üreticisi Polyus Gold, 2007 yılında Londra Borsası'nda halka açıldı.

Bunun ardından One Cornwall Terrace oldukça cömert bir bütçeyle restore edildi. 2008-2013 yılları arasında yürütülen restorasyon çalışmaları, Londra'daki mimarlar, iç mimarlar ve bahçıvanlar için ikramiye gibiydi. Projede çalışan mimarlara göre tadilat 30 milyon sterline mal oldu ve "bodrum katına son teknoloji bir yüzme havuzu ve spa eklenmesi" planlanıyordu. Bahçe tadilatı ise "İtalya'nın Lucca kentindeki Piazza dell'Anfiteatro'dan ilham alınarak yapıldı." "Özel bir Rus müşteri" olarak atıfta bulunulan Kerimov'un mülkle bağlantısı, offshore hesaplarla gizlendi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster