Foto GaleriYaşamİşte ıhlamurun hiç bilmediğiniz faydaları

İşte ıhlamurun hiç bilmediğiniz faydaları

7 / 9 İşte ıhlamurun hiç bilmediğiniz faydaları
28 Ekim 2016 - 10:30

Terlemeyi Sağlar: Kış aylarında, özellikle kar yağışının az olduğu kışlarda, genelde virüslerden kaynaklanan salgın hastalıklar insanları muzdarip ederler. Bazı virüs çeşitleri terleme yoluyla daha kolay vücuttan atılmaktadır. Bunun için ıhlamurun faydalı olduğunu söylemek mümkündür. Terleme şiddetini arttırmak için ıhlamurun içerisine acı biber katılabilir. Böylece acı biberin yardımıyla hem solunum yollarının rahatlaması sağlanır hem de terlemenin şiddeti arttırılmış olur.

Ihlamurun Sindirim Sistemine Faydaları: Sıvı olduğu için sindirim sitemini yormaz. Bunun aksine çok az çalışan tembel sindirim sitemlerini ve bağırsaklara hareket kazandırır. Hazmı hızlandırır ve mideyi yormaz, kuvvetlendirir.

Kansızlığı Giderir: Birçok uzman, ıhlamurun kansızlığı giderdiğini belirtmektedir. Kansızlık sorunu çeken kişilerin ıhlamuru düzenli olarak kullanmasında fayda olduğunu söyleyebiliriz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster