Foto GaleriYaşamİşte ıhlamurun hiç bilmediğiniz faydaları

İşte ıhlamurun hiç bilmediğiniz faydaları

4 / 9 İşte ıhlamurun hiç bilmediğiniz faydaları
28 Ekim 2016 - 10:30

Stresi Giderir: Ihlamurun sinir sistemi üzerinde de ciddi katkısı vardır. Hazırlanan ıhlamur çayının içerisine karanfil atıldığında sinir üzerinde daha fazla etki gösterir ve sakinleştirici özelliği vardır. Böylece genel anlamda sinir sistemlerini olumlu yönde etkiler ve stresten kaynaklanan kötü düşüncelerden bünyeyi korur. Yalnız gece geç saatlerde aşırı derecede ıhlamur tüketimi uykusuzluğa neden olabilir. Bu yüzden akşam saatlerinde fazla tüketilmemesi tavsiye edilir.

Cilt Sağlığına Ihlamurun Faydası Vardır: Ihlamurun hastalıların yanında gözlere de faydaları vardır. Kaynatılan ıhlamur yapraklarından elde edilen su, pamuk yordamıyla gözlerin üzerine konur. Bu işlem yapılırken gözlerinizi kapatmanız gerekir. Bu uygulama sayesinde hem gözlerin dinlenmesini sağlamış olursunuz hem de göz kapaklarının kenarlarında oluşan bakteri veya çapakların temizlenmesini sağlamış olursunuz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster