Foto GaleriYaşamİşte ıhlamurun hiç bilmediğiniz faydaları

İşte ıhlamurun hiç bilmediğiniz faydaları

5 / 9 İşte ıhlamurun hiç bilmediğiniz faydaları
28 Ekim 2016 - 10:30

Saç Sağlığı için Ihlamur: Ihlamurun saç sağlığına da fayda sağladığı bilinmektedir. Ihlamur yapraklarını kaynatarak elde ettiğini su ile saçlarınızı yıkadığınızda doğal bir görünüm kazandırmış olursunuz. Bu uygulama saçlarınızı kuvvetlendirir ve aynı zamanda kafa derisindeki bazı kaşıntıları giderebilir. Aynı zamanda saç derilerini kuvvetlendirerek saçların dökülmesine engel olabilir. Zararlı bakteriler ve serbest radikallerden kafa derisini arındırarak kaşıntı ve benzeri hastalıklardan korunmamızı sağlar.

Ihlamur Cilt Lekelerini Giderebilir: Yukarıda anlatılan bütün bu özelliklerin yanında ıhlamur cilt hastalıkların karşı da iyi gelir ve çok fazla çeşidi olan hastalıklara karşı kısmen tedavi amaçlı olarak kullanılır. Cilt lekelerine de faydalıdır. Bunun için ıhlamur yaprakları yumuşayıncaya kadar kaynatılır ve lekelerin üzerine uygulanır. Zamanla bu lekeleri çıkaracağını göreceksiniz. Ihlamur bunun yanında ciltte yaşlanmadan dolayı meydana kırışıklıkları giderebilir.

Ayrıca hücreleri kuvvetlendirerek cildin daha geç yaşlanmasını sağlayarak sağlıklı ve güzel görünüm sağlayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster