Foto GaleriGündemİsrail'in Gazze saldırısı 3. gününde: Bilanço ağırlaşıyor!

İsrail'in Gazze saldırısı 3. gününde: Bilanço ağırlaşıyor!

9 / 10 İsrail'in Gazze saldırısı 3. gününde: Bilanço ağırlaşıyor!
07 Ağustos 2022 - 16:26

Hamas'tan bugün yapılan yazılı açıklamada, uluslararası topluma, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarının durdurulması için acilen harekete geçmesi çağrısı yapıldı.

Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum yayımladığı yazılı açıklamada, "Siyonist düşmanın saldırılarını durdurması, Filistin halkına ve kutsal değerlerine yönelik tüm ihlallerine son vermesi için uluslararası toplumu acilen harekete geçmeye çağırıyoruz." denildi.

Ateşkes çabaları devam ediyor

Gazze'deki çatışma üçüncü gününe girerken ateşkes çabaları da hız kazandı.

Haaretz'e konuşan İsrailli üst düzey bir diplomat, Mısır aracılığıyla Gazze'de bir ateşkes için görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Mısırlı bir diplomatın, "zamanın daraldığı, süre uzadıkça, Gazze'deki insani koşulların kötüleştiği ve bu nedenle Hamas'ın çatışmaya dahil olabileceği" uyarısı yaptığı aktarıldı. Ateşkes sağlanmazsa Hamas'ın "48 saat içinde çatışmaya dahil olabileceğinin" değerlendirildiği paylaşıldı.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster