Foto GaleriGündemİsrail'in Gazze saldırısı 3. gününde: Bilanço ağırlaşıyor!

İsrail'in Gazze saldırısı 3. gününde: Bilanço ağırlaşıyor!

4 / 10 İsrail'in Gazze saldırısı 3. gününde: Bilanço ağırlaşıyor!
07 Ağustos 2022 - 16:26

İsrail'in Gazze saldırıları ve Gazze'den roketlerle verilen karşılık devam ederken İsrail, 25 bin yedek askeri göreve çağırdı.

İsrail, cumartesi günü de Gazze içinde İslami Cihad'a ait askeri noktalar olduğu gerekçesiyle birçok yeri karadan ve havadan vurdu.

Gazze'den atılan roketlerden bazıları Gazze Şeridi yakınlarındaki Sderot kenti, Eşkol beldesi ve sahil şeridindeki Askalan (Aşkelon) kentine düştü. Eşkol beldesinde bir ahıra düşen roketten bir sivil ve iki asker hafif yaralandı. Geri kalan noktalarda düşen roketler hasara yol açtı.

Gazze Şeridi'nin yakınlarındaki açık araziye havanlar düştü ve bu alanların bazılarından dumanlar yükseldi.

İsrail, cumartesi akşamı Gazze'nin güneyindeki Refah bölgesinde Eş-Şaut Mülteci Kampı'nda bir binaya düzenlediği hava saldırısında en az 7 kişi öldü ve onlarca kişi yaralandı. Gazze'deki yetkililer, enkazdan "14 yaşında bir erkek çocuğu ve 2 kadın olmak üzere hayatını kaybeden 7 kişiye" ulaşıldığını duyurdu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster