Foto GaleriYaşamİngiltere'nin yeni Konsort Kraliçesi: Camilla...

İngiltere'nin yeni Konsort Kraliçesi: Camilla...

6 / 11 İngiltere'nin yeni Konsort Kraliçesi: Camilla...
10 Eylül 2022 - 14:18

Camilla 1995'te boşandı. Charles ve Diana'nın evliliği de 1996'da resmen sona erdi.

Camilla'nın, kamuoyu düşmanlığına ve başta çocukları Tom ve Laura olmak üzere kendi ailesinde yol açtığı kargaşaya rağmen Charles'la beraberliği seçmesi, ona karşı beslediği duyguların gücünün göstergesiydi. 

Tom Parker Bowles, Wiltshire'daki aile evinin dışındaki çalılıklarda paparazzilerin saklandığı günlere dair Times gazetesine 2017'de yazdığı bir yazıda "Artık kimsenin ailemiz hakkında söyleyebileceği ve bizi rahatsız edecek bir şey yok" demiş ve eklemişti: "Annem kurşun geçirmezdir."

Camilla o günlerle ilgili olarak şunları söyledi: "Kimse sürekli kendisine bakılmasından hoşlanmaz. Sadece bununla yaşamanın bir yolunu bulmak zorundasınız."

Eleştirilerle başa çıkmanın yolunu bulmak 1997'de Diana'nın ölümünden sonra daha da zorlaştı. Charles kamuoyu önünde oğulları William ve Harry'ye odaklandı ve Camilla gözden uzak bir yere çekildi.  Ama ilişkileri devam etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster