Foto GaleriYaşamİngiltere'nin yeni Konsort Kraliçesi: Camilla...

İngiltere'nin yeni Konsort Kraliçesi: Camilla...

5 / 11 İngiltere'nin yeni Konsort Kraliçesi: Camilla...
10 Eylül 2022 - 14:18

Camilla'nın evlenmesi üzerine Charles kendisini reddedilmiş hissetse de, birbirlerinin hayatlarında yer almaya devam ettiler. Aynı sosyal çevrelerde yer aldılar, Charles ve Andrew birlikte polo oynadılar ve çift Charles'tan ilk çocukları Tom'un vaftiz babası olmasını istedi. Charles ve Camilla'nın polo karşılaşmalarındaki fotoğrafları rahat bir samimiyeti gösteriyordu.

1981 yazında Charles, Leydi Diana Spencer ile tanışmış ve ona evlenme teklif etmişti. Camilla hala hayatının bir parçasıydı. Diana'nın biyografisini yazan Andrew Morton, Diana'nın Charles'ın Camilla için yaptırdığı ve üzerinde "F" ve "G" harflerinin kazılı olduğu bileziği (birbirlerine taktıkları isimler Fred ve Gladys'ti) bulduktan sonra, iki gün kala düğünü iptal etmesine ramak kaldığını anlatıyor.

Diana'nın, Charles'ın Camilla'yla olan ilişkisiyle mücadele ettiği şüphesizdi. Charles ise aralarındaki romantik ilişkinin Diana ile evliliği "onarılamaz bir şekilde bozulduğunda" yeniden alevlendiğini iddia ediyordu. Ancak Diana'nın 1995'te BBC'nin Panorama programına verdiği röportajda da belirttiği gibi "bu evlilikte üç kişiydiler".

Charles ve Camilla'nın evlilikleri kötüye gittikçe, bazı gazete manşetleri de dayanılmaz bir hal almıştı. 1989'da gizlice kaydedilen ve dört yıl sonra kamuoyuna açıklanan bir gece yarısı telefon görüşmesinin ayrıntıları ise en kötüsüydü. Charles, Camilla'nın tamponu olma arzusunu dile getiriyor, bu da aralarındaki samimiyetin seviyesini açıkça ortaya koyuyordu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster