Foto GaleriYaşamİngiltere'nin yeni Konsort Kraliçesi: Camilla...

İngiltere'nin yeni Konsort Kraliçesi: Camilla...

4 / 11 İngiltere'nin yeni Konsort Kraliçesi: Camilla...
10 Eylül 2022 - 14:18

İsviçre'de gittiği okul Camilla'yı Londra sosyetesinde bir sosyete kızı olarak hayata hazırladı. Arkadaşları arasında popülerdi ve 60'lı yılların ortalarından itibaren Andrew Parker Bowles adında bir Kraliyet süvarisiyle inişli çıkışlı bir ilişki yaşadı.

1970'lerin başında Prens Charles ile tanıştırıldı. Prensin biyografisini yazan Jonathan Dimbleby'ye göre, "sevecendi, alçakgönüllüydü ve - ilk aşkın tüm yoğunluğuyla - neredeyse bir anda kalbini ona kaptırdı"

Ama zamanlama doğru değildi. Charles henüz 20'li yaşlarının başındaydı ve donanmada kariyer yapmaya çalışıyordu. 1972'nin sonlarında sekiz aylık bir denizaşırı görev için yola çıktı. O yokken Andrew, Camilla'ya evlenme teklif etti ve Camilla da kabul etti. Neden Charles'ın teklif etmesini beklememişti? Arkadaşları, Camilla'nın kendisini hiçbir zaman Kraliçe olacak biri olarak görmediğini düşünüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster