Foto GaleriYaşamİngiltere'nin yeni Konsort Kraliçesi: Camilla...

İngiltere'nin yeni Konsort Kraliçesi: Camilla...

3 / 11 İngiltere'nin yeni Konsort Kraliçesi: Camilla...
10 Eylül 2022 - 14:18

Kraliçe 2. Elizabeth'in onu tam kabullenmesi zaman aldı, ancak son yıllarında Camilla'ya açık destek verdi. Yeni Kraliçe hiçbir zaman halk tarafından tam olarak kabul görmeyebilir, ancak bu yılın başlarında Vogue dergisine verdiği bir röportajda kendisinin de söylediği gibi: "Bunun üstesinden geliyorum ve devam ediyorum. Hayata devam etmek zorundasınız."

Tahtın varisiyle evlenmek, 17 Temmuz 1947'de doğan Camilla Rosemary Shand için tahmin edilen bir gelecek değildi. Ailesi üst sınıf, varlıklı ve iyi bağlantılara sahip bir aileydi ama kesinlikle kraliyet ailesinden değillerdi. 

Emekli bir ordu subayı olan babası Bruce Shand, Sussex'teki aile evinde ona yatmadan önce masal okumayı sever, annesi Rosalind, çocukları okula, aktivitelere ve plaja götürürdü. Bu, annesi ve babası sık sık dünyayı gezdikleri için uzun süre onlardan ayrı kalan Charles'ınkinden çok farklı bir çocukluktu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster