Foto GaleriYaşamFBI tarafından yapılan en saçma 10 şey

FBI tarafından yapılan en saçma 10 şey

6 / 11 FBI tarafından yapılan en saçma 10 şey
01 Ağustos 2018 - 11:40

5. FBI da gizli belgeleri unutur

2010'da FBI, Minneapolis kentindeki savaş karşıtı aktivistlere ait bazı evlere baskın düzenledi. Baskın sonucu hiçbir şey elde edemeyen federallerden geriye bazı belgeler kaldı ve bu belgeler, Mick Kelly ve eşi Linden Gawboy'un eline geçti.

FBI'ın bıraktığı belgeler, çiftin komşusu Denny'i hedef alan ve masum olmayan bilgiler içeriyordu. FBI'dan geriye kalan belgelerde yazanlar son derece hassastı ve ikilinin avukatı belgeleri kimseyle paylaşmamaları gerektiğini önerdi. Fakat çift bu belgeleri kamuoyuna açıkladı. 

Peki FBI'ın bıraktığı belgelerde ne yazıyordu? 5 sayfalık belgelerde Kelly'nin yasal olarak ateşli silah bulundurması, ait oldukları gruba dair sorular, liderleri, yapıları ve amaçları gibi bilgiler yer alıyordu. Ayrıca FBI'ın bir başka apartmana ait fotoğrafları ve diğer aktivistlerin seyahat faaliyetleri gibi bilgiler de yine bu belgeler arasındaydı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster