Foto GaleriYaşamFBI tarafından yapılan en saçma 10 şey

FBI tarafından yapılan en saçma 10 şey

5 / 11 FBI tarafından yapılan en saçma 10 şey
01 Ağustos 2018 - 11:40

4. FBI, Alman turisti mafya babası Whitey Bulger ile karıştırdı

Whitey Bulger yıllardır federaller tarafından aranan tehlikeli bir mafya babasıydı. 18 cinayetten aranan Whitey Bulger'ın başına 1 milyon dolarlık ödül konmuştu. Whitey Bulger'in silahlı ve çok tehlikeli olduğu uyarılarını yapan FBI, mafya babası yerine Alman asıllı yaşlı bir turisti tutukladı.

Peki FBI böyle bir gaflete nasıl düştü? Alman turist ve kız arkadaşı İtalya'nın Sicilya bölgesinde tatil yapıyordu ve FBI, Whitey Bulger'in kız arkadaşıyla tatile çıkmış olabileceğini düşündü. Alman çiftin fotoğraflarını ele geçiren FBI, Whitey Bulger vakasında önemli bir gelişme elde ettiklerini düşündü ve internet sitesine Alman asıllı turistin fotoğrafını yayınladı. 

Fakat fotoğrafı gören şahin gözlü vatandaşlar, Whitey Bulger'in 1994 yılındaki fotoğrafına nazaran daha çok saçı olduğunu fark etti. 

FBI aylarca çiftin peşinde dolaştı ama sonra kaybettiler. Bir anda Amerika'nın en çok aranan adamı haline gelen Alman turist ise durumdan haberdar olunca Amerikalı yetkililere hata yaptıklarını açıkladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster