Foto GaleriYaşamFBI tarafından yapılan en saçma 10 şey

FBI tarafından yapılan en saçma 10 şey

2 / 11 FBI tarafından yapılan en saçma 10 şey
01 Ağustos 2018 - 11:40

1. FBI, kaçırılan kurbanı öldürdü

ABD'de zaman zaman korkunç olaylar yaşansa da FBI, bu olayları çözmek için var. Fakat 2018'de Teksas'ta yaşanan kaçırılma vakası istenmeyen biçimde sonlandı.

Ulises Valladares adlı ABD vatandaşının evi silahlı iki kişi tarafından basıldı. Haydutlar, Valladares'ten kendilerine olan 8 bin dolalrlık borcu ödemelerini istedi. Valladares, ikiliye muhtemelen borcu ödemeyeceğini ya da ödeyemeyeceğini söyledi. Haydutlar ise Valladares ve 12 yaşındaki oğlunu bağladı ve evi yağmaladı. Neticede evde değerli hiçbir şey bulamayınca Valladares'i kaçırmaya karar verdiler. 

Haydutlar daha sonra Valladares'in erkek kardeşini aradı ve kardeşini görmek istiyorsa 20 bin doları hazırlaması gerektiğini söyledi. Valladares'in kardeşi haydutlara para kaptırmak yerine en mantıklı tercihi yapıp FBI ile iletişime geçti.  

FBI, haydutların ve Valladares'in yerini tespit etti. Saklandıkları yer basıldı fakat haydutlar yerine kurtarılması gereken Valladares'e ateş ederek öldürdüler.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster