Foto GaleriYaşamEski eşi anlattı: Putin'den sıra dışı teklif!

Eski eşi anlattı: Putin'den sıra dışı teklif!

6 / 6 Eski eşi anlattı: Putin'den sıra dışı teklif!
15 Mart 2022 - 13:10

Sıkı bir silah eğitimi alan Putin'in zamanla böyle bir alışkanlık kazanmış olması muhtemeldi. Aldıkları eğitim ve yaptıkları hamleler sonucunda Putin'in bir kolunun geride olması aslında sürekli tetikte olduğunu gözler önüne serdi. Analistlerin gözlemlerine göre yürüyüş şekli olarak Putin'e benzerlik gösteren bir isim daha var. Bu isim, Eski Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev. Medvedev de tıpkı Putin gibi sol kolu önde sağ kolu daha geride yürüyor. Ancak araştırmalar Medvedev'in Putin gibi bir KGB geçmişi olmadığı yönünde. Dolayısıyla araştırmacılara ve analistlere göre Medvedev Putin'i yalnızca taklit ediyor!

Putin'le ilgili dönem dönem gündeme gelen olaylardan biri de tartışmalı botoks iddiaları. Rus liderin yüz yapısını inceleyen doktorlara göre, Putin botoks yaptırmayı seven biri. Manchester'daki Reflect Clinic'ten Doktor Lambe'e göre, Rus liderin yüzünde botoks işlemleri oldukça görünür. 2019'da Sun Online'a konuşan Dr. Lambe Rus liderin botokslarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Süper bir üst göz kaldırma ve büyük olasılıkla bir çene kaldırma görebiliyorum, bu da ona çok daha uyanık ve daha taze bir görünüm kazandırıyor." Doktor Lambe, enjeksiyonların Putin'in duygularını hissetme yeteneğini de uyuşturduğunu iddia etti.

Rus lider Vladimir Putin'in botoks işlemi yaptırmış olabileceğiyle ilgili fikirleri Putin'in sözcüsü tamamen reddetti. Putin'in sözcüsü, incelenen fotoğraf veya görüntülerde ortamın ışığının kötü olabileceğini söyledi ve Putin'in çok yorgun olduğunu, muhtemelen yorgunken çekilmiş görüntülerinin botoks olarak algılanmış olabileceğini düşündüğünü iletti. Ancak Doktor Lambe, tüm bu cevapları güçlü bir şekilde reddederek Rus liderin botoks yaptırdığına emin olduğunu bir kez daha yineledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster