Foto GaleriYaşamEski eşi anlattı: Putin'den sıra dışı teklif!

Eski eşi anlattı: Putin'den sıra dışı teklif!

3 / 6 Eski eşi anlattı: Putin'den sıra dışı teklif!
15 Mart 2022 - 13:10

‘BANA AYRILIYORMUŞUZ GİBİ GELDİ’

Putin’in kendisine evlilik teklif ettiği günü anlatan Lyudmila Shkrebneva, “Bir akşam birlikte otururken bir anda kendi kusurlarını anlatmaya başladı. Özeleştiri yapıyordu. Bana ‘Artık nasıl biri olduğumu biliyorsun. Çok rahat biri olduğum söylenemez’ dedi. Bazen oldukça fevri hareket ettiğini hatta bunun sonucunda insanlara hakaret ettiğini söyledi” diyerek o gün yaşananları anlattı.

Putin ile birlikte geçirdiği 30 yılı ‘riskli’ olarak tanımlayan Shkrebneva, “Yaptığı öz eleştirinin ardından bana döndü ve ‘Birlikte üç buçuk yıl geçirdik. Artık kararını vermişsindir’ dedi. Ben de ‘evet, verdim’ dedim. Bu sözlerinin sonunda ayrılmak isteyeceğini düşünmüştüm. Ama o sonra bir anda, ‘Öyleyse seni seviyorum ve sana evlenme teklif ediyorum’ dedi ve benden cevap beklediğini söyledi. Bu benim için tamamen sürpriz oldu” diye anlattı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster