Foto GaleriYaşamEski eşi anlattı: Putin'den sıra dışı teklif!

Eski eşi anlattı: Putin'den sıra dışı teklif!

5 / 6 Eski eşi anlattı: Putin'den sıra dışı teklif!
15 Mart 2022 - 13:10

PUTİN'İN YÜRÜYÜŞÜNDEKİ GARİP AYRINTI

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgalinin ardından her iki ülkenin liderleriyle ilgili ayrı ayrı birçok ilginç detay ortaya çıktı. Vladimir Putin'in yürüyüşünü analiz eden uzmanlar, ilginç bir ayrıntıya odaklandı. Putin, sol kolu öne doğru asimetrik bir şekilde yürüyor ve sağ kolunu hep geride tutuyor. Sürekli sol kolu önde olan Putin'in bu yürüyüşünün ardındaki sırrı çözmek isteyen Portekiz, İtalya ve Hollandalı nörologlar, Putin'in sağ elini geride tutmasının nedenini araştırdılar. Çalışmalar sonucunda iki ihtimal öne çıktı.

Analistlere göre, Putin’in yürürken sağ elini neredeyse sabit tutması ve sol elini daha fazla ileri geri hareket ettirmesi Parkinson hastalığının başlangıcı olabilir ancak Putin'in bilinen bir Parkinson rahatsızlığı yok. Beden dilinde görünür bir farkın olması Putin'le ilgili bedensel bir rahatsızlık fikrini akıllara getirmiş olsa da analistlere göre diğer ihtimal daha güçlü. British Medical Journal'de yayınlan araştırmaya göre Putin Sovyet istihbaratı KGB'de aldığı eğitim sayesinde böyle yürüyordu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster