Foto GaleriYaşamEski eşi anlattı: Putin'den sıra dışı teklif!

Eski eşi anlattı: Putin'den sıra dışı teklif!

4 / 6 Eski eşi anlattı: Putin'den sıra dışı teklif!
15 Mart 2022 - 13:10

EVLİLİKLERİ 2013 YILINDA NOKTALANDI

1983 yılında Putin-Lyudmila çiftinin bu evlilikten Mariya Vorontsova ve Yekaterina Tikhonova isimli iki kız çocuğu doğdu. Putin’in Devlet Başkanı olduğu 2000 yılından itibaren çiftin ilişkileri sarsılmaya başladı. Rusya'nın First Lady'si olan Lyudmila Shkrebneva, bunun getirdiği ilgiden rahatsızlık duymaya başladı.

2013 yılının Haziran ayında çift ayrılacaklarını açıkladı. Ayrıldıktan bir yıl sonra Nisan ayında resmi olarak boşandılar ve 30 yıllık evlilikleri sona erdi. Putin, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ortak bir karardı. Birbirimizi zor görüyoruz, her birimizin kendi hayatı var" şeklinde konuştu.

Shkrebneva, 2015 yılında kendisinden 21 yaş küçük olan iş adamı Artur Ocheretny ile evlendi. Vladimir Putin’in ise hayatında biri olup olmadığı gizliliğini koruyor. New York Post'ta yer alan haberlere göre, Putin boşandıktan sonra resmi olarak evlenmemiş olsa da olimpiyat madalyası sahibi Alina Kabaeva ile uzun süredir devam eden bir ilişkisi var. Bu birliktelik henüz resmi olarak doğrulanmadı ancak çiftin İsviçre’de yaşayan dört çocuğu olduğuna inanılıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster