Foto GaleriSeyahatDünyanın dört bir yanından ilginç gelenekler: 22 ülke, 22 farklı gelenek

Dünyanın dört bir yanından ilginç gelenekler: 22 ülke, 22 farklı gelenek

4 / 24 Dünyanın dört bir yanından ilginç gelenekler: 22 ülke, 22 farklı gelenek
20 Nisan 2020 - 09:46

3- Birleşik Krallık gelenekleri

Kaçınılmaz gecikmeler, karmaşık rotalar ve bir araya sıkıştırılmış milyonlarca yolcu göz önüne alındığında Londra Metrosu korkutucu görünebilir.

Ancak, birinin burada işleyebileceği belki de en büyük günah, yürüyen merdivenlerin sol tarafında beklemek ve böylece Tube adı verilen bu cehennemin en yoğun zamanlarından bir an önce kaçmak isteyen öfkeli yolcuların yolunu kapamaktır. Genellikle abartılı görülen İngiliz nezaketinin sınırlarını zorlamak istemiyorsan sağ tarafta beklediğinden emin ol.

Eğer şehrin yerlilerinden biri sana akşam treninin kalkacağı saatin “half seven” (buçuk yedi) olduğunu söylüyorsa, aslında akşam 7:30’u kastediyor. Bu rahatsız edici İngiliz kalıbı, belirtilen saatin aslında 6:30 olduğunu düşünecek İskandinavlar, Almanlar ve Hollandalılar için bir parça daha sıkıntılıdır. Ancak, yanlış anladıysan bile en azından gittiğin yere bir saat önce ulaşmış olacaksın.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster