Foto GaleriSeyahatDünyanın dört bir yanından ilginç gelenekler: 22 ülke, 22 farklı gelenek

Dünyanın dört bir yanından ilginç gelenekler: 22 ülke, 22 farklı gelenek

3 / 24 Dünyanın dört bir yanından ilginç gelenekler: 22 ülke, 22 farklı gelenek
20 Nisan 2020 - 09:46

2- Güney Kore gelenekleri

Buradaki kuralımız yemeğin kendisinden ziyade kullandığın araç gereçlerle ilgili. Güney Kore’de de, tıpkı pek çok Asya ülkesinde olduğu gibi, yemek yemediğin zamanlarda yemek çubuklarını bir kâse pirincin içine batırılmış bırakman saygısızlık olarak görülür. Bunun nedeni, görüntünün ölüleri onurlandırmak için yakılan tütsüleri anımsatması olduğu kadar, aynı zamanda sana sunulan yemeği takdir etmiyor gibi görünmen de olabilir.

Yani, çubuklarına hâkim olmalı ve onları kullanmayı bitirince ilk aldığın yere koymalısın. Böylece hiçbir sorunla karşılaşmazsın. Koreli bir arkadaşına mektup yazmayı mı düşünüyorsun? Kullanacağın kalem rengini doğru seçtiğine emin olmalı ve kırmızı mürekkep kullanmaktan kesinlikle uzak durmalısın. Bu hareketin kırmızı mürekkeple adı yazılan kişilere ölüm ve acı getirdiği söylenildiğinden yanlış bir izlenim verebilirsin.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster