Foto GaleriGündemBalıkçı da vatandaş da bunu soruyor: İşte tezgaha etkisi!

Balıkçı da vatandaş da bunu soruyor: İşte tezgaha etkisi!

6 / 6 Balıkçı da vatandaş da bunu soruyor: İşte tezgaha etkisi!
12 Eylül 2021 - 08:24

'MÜSİLAJ TEHLİKESİ GEÇMEDİ'

S.S. Kocaeli Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Ali Sarı ise müsilaj tehlikesinin geçmediğine dikkat çekerek, "Müsilaj normalde her yıl görünüyordu ancak bu yıl etkilerini daha fazla hissettik. Yaz başına göre daha temiz bir ekosistem var ancak yine de tedbirler almaya devam etmek gerekiyor. Kışın gelmesi insanları rehavete sokmamalı” uyarısında bulundu.

Herkesin aklındaki soru olan balık fiyatları konusunda ise Sarı, "Balık popülasyonu müsilajdan olumsuz etkilendi. Yumurtlama döneminde birçok sıkıntılarla karşılaştık. Bu yıl olmasa da müsilajın olumsuz etkisini ilerleyen senelerde göreceğiz. Müsilaj yüzünden Marmara Denizi’ndeki bazı balık türleri de Karadeniz’e kaçtı. Bu da Marmara Denizi’ndeki popülasyonu etkileyecektir. Fiyatlar ise bu yıl olmasa bile gelecek yıllarda müsilaj nedeniyle yukarı doğru hareketlenebilir" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster